Tekväll

2012-06-26
14:02:31

Öland 4 ever
 
Roadtrip, tält, regn, mys, vindsurfning, och god mat är några av de bäst beskrivande orden för min grymma midsommarhelg.
 
 
 

2012-06-19
22:19:49

Utgång: Saluhallen

Anna, Jenny, Amanda, Sofie

2012-06-18
19:04:50

Chokladtårta i all ära!
Första riktiga dagen på jobbet är avklarad och jag mår illa, den där chokladtårtan jag fick smaka var verkligen FÖR mycket. När jag kom hem var jag till och med tvungen att äta jordgubbar för att må bättre! Jordgubbar är verkligen min drog just nu och har väl varit det i drygt två månader. Då har jag levt på Ica Basics frysta jordgubbar, vilket har hålt mig vid liv men nu när det riktigta jordgubbarna har kommit ååå Gud kan inte leva utan dem. Känner att det är lite samma dilemma som för Edward djurblod håller honom vid liv men får honom aldrig riktigt riktigt nöjd. HAHA okej lite för mycket twilight. Nej nu ska härs åka och köpas en kamera för min som jag har nu har varit död i ett halvår så känner att det är dags att skaffa en ny!

Over and out.

                                                                 

2012-06-15
18:26:42

Some die young
Sitter och fyller i en SIFO-undersökning. Sjuuukt många frågor och sidor. Men, man kan vinna 1 miljon så jag är på haha!! Imorgon ska vi fira fina Sofie som har fyllt 19 år. Taggad! Det ska bli så mys! Innan ska jag å Anna dip-dya våra hår, kommer bli så himla bra!! Jag lovar före- och efter-bilder. Nu ska jag försöka svara klart på alla dessa frågor... Förresten, jag sökte ett statistjobb idag! Hoppas dem väljer mig haha! Pössssssss

2012-06-12
19:39:41

Filmkväll utan film
Det spelar ingen roll vart, hur eller när våra filmkvällar är inplanerad då de gång på gång slutar med att vi alla fyra sitter med en varsin rykande kopp te. Denna gång är inget undantag. Tevattnet står och kockar medan jag (Sofie) och Anna sitter och väntar på att Jenny ska komma över vid åtta tiden. Amanda den lilla stackarn sitter hemma med CAE prov (ett engelska test som gör det enklare att ansöka till studier utomlands). Funderar kring hur våra tekvällar/"filmkvällar" kommer se ut om ett år. Kanske blir över Skype... How knows? Men för tillfället är vi alla här i Uppsala. Max en timme från varandra, så som det ska va.

Föresten! Fick ett paket ingefära/citron te i födelsedagspresent. Riktigt nice, själv tar jag en sockerbit till. Blir liksom mer av det goda då!


2012-06-10
21:46:11

Första.
Okej nu testar även jag att skriva in denna charmerande blogg.

Over and out!

2012-06-10
19:26:26

inlägg 1!!!!!!!
testar att blogga lite på denna fabulous blogg. It's gonna be amazing.