Tekväll

2012-09-26
16:10:23

Tentaplugg!
Ja på fredag smäller det! För då ska jag nämligen skriva min första tenta, nämligen om Antikens historia. Nu känns det ganska bra med själva plugget okej allt förutom att jag ska tryck in alla jävla namn på kejsarna kommer ihåg vad dom har gjort men inte vad dom heter men jaja det löser sig nog! Annnnnars då jo ska jobba igen på GH nästa vecka känns bra var roligt, men stressigt! :) Juste Sofie är ju i Thaliand nu GHHHHAA så långt bort så ja vet inte vad tror inte riktigt jag har fattat att du är borta kanske gör det snart för pruttungen ska ju vara bort i tre veckor....brun som fan kommer hon att vara oxå hmm. Nej tänkte kanske föröska lägga upp lite bilder på allmänt bra saker oxå o förtsätt plugga! Puss!
Gud jag pluggar här, sånt fint!!
Dom gör typ världens godaste muffinsar!! mums!! :D <3
 

2012-09-18
00:05:00

Lite Cypernminnen

Stekhet sand, blå parasoller, mumsig mat på bästa restaurangen, Sangria och Keo på balkongen med "begränsad havsutsikt", två muppar på bild. Och VÄRME. ☀

 


2012-09-16
22:29:27

Enjoy the little things
 

2012-09-13
22:30:00

Well said Unknown


"I don't wish to be everything to everyone, but I wish to be something to someone"
- unknown

2012-09-09
15:04:00

Mysmorgon

Jag måste vara världens bästa flickvän som fixar frukost och kokar kaffe till min man!                                                                                                                                

 

 

 

 

 


2012-09-07
22:56:00

Attempting the kitchen

favim.com
 
"Så som vi lever våra dagar, så lever vi våra liv"
 
Ett citat jag kom över av Annie Dillard. Extremt oroväckande då jag idag har tillbringat hela dagen ensam i den gula skokartongen. Den enda gången jag inte var i huset var när jag satte upp staketet så att Molly kunde pinka på gården... Lär inte komma ett pris om bästa matte någon gång snart i alla fall. Har för det mesta varit i köket där jag har gjort tre olika attempts till att bemästra köket. Två av mina tre försök blev misslyckade dessa var 1. Kanelbullar 2. Fiskpinnar. Kanelbullarna jäste inte av någon outgrundlig anledning så de blev torra och allt ifrån hur en kanelbulle ska smaka (egentligen skulle man ha 5 dl mjölk i men vi hade bara 4 dl så det kan ha hänt att jag tog 1 dl naturell yogurt...). Snabb fiskpinnarna blev halft brända där av blev det bara lite pasta till middag ikväll. MEN en sak gjorde jag rätt! Som tar mig till attempt nr 3. kladdkaka!
 
Ps. Nått jag verkligen gillar är sånn här graffiti som man kan hitta lite här och där som förgyller dagen. I like very much, yes!

2012-09-01
16:41:36

MOODBOARD 2
En vit månad? Ja tack, snälla.