Tekväll

2013-01-30
16:11:31

Redo för att döda!

Svenska vården kan dra åt helvete! Här har man suttit hemma och mått illa hela dagen i väntan på att vårdcentralen ska ringa tillbaka. När de väl gör det säger de att det är bara att komma på dropp in. Jag har bara väntat på det där samtalet sedan imorse! Och nu, NU är det såklart fullt på dropp in! Mf! Kunde de inte ha sagt det innan eller?! Nää det tar ju så lång tid det...!@#%$ döööö

I varje fall ska dit imorgon, ger dom mig inte det starkaste penicillinet så får dom med mig att göra! Nu måste jag städa, laga mat och gå ut med hunden som den hemma frun (dottern) jag är! Ciao ha ett bra liv.


2013-01-27
19:33:55

Le müsli francais

Tänkte att jag skulle dela med mig av ett av dom recept jag precis har klistrat in i mina nyfixade receptbok, hehe. Fruktansvärt god müsli! Kanske inte så värst nyttig för kroppen, men nyttig för själen ;) Jag har omvandlat det från vikt till volym, det är därför siffrorna är lite udda. Min första omgång blev bränd, fast jag halverade ugnstiden (!), så mitt tips är att hålla lite koll :) Går väldigt fort o lätt att göra annars. Enjoy!


2013-01-23
23:42:54

Quilt


2013-01-20
23:00:00

Livet är beiget
Jag och tapeter. Vi är mycket goda vänner när jag vill inreda andras rum. Men när det kommer till mitt eget är vi eviga fienden! För kräsen var ordet. Vill ha möster, vill ha färg, vill ha något vågat, vill ha nått kul. Och vad kommer jag fram till? Den här beiga tapeten. Kul var ordet. När det kommer till mitt eget rum blir det alltid vitt eller någon annan neutral färg. Jag skulle hemskt gärna vilja testa alla möjliga färger! Men när det väl kommer till kritan vill jag ha nått funktionellt. Beiget är funktionellt och passar till alla mina nuvarande möbler. Vi får se om jag lyckas hålla mig till denna beiga tapet. Jag har trots allt en tendens att ändra mig as you know.
Här är tapeten jag fastnat för just nu. Enkel beige där löven är i glansigt material.
Här är några knäppa tapeter jag har funderat på tidigare...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013-01-15
16:04:32

Det snurrar i min skalle

Ojojojojjjj!!!! Men det här blir bra hörrni! Förändringar = nice. Måste bara fixa klart allt och ringa och mejla och yada yada. Men imorgon är det nytt som gäller. Känns så skumt och långt borta, men jaja. Lite sorgligt är det oxå. Men mest skönt haha! Ehhhh det åkte precis förbi en gul buss utanför mitt fönster, what's up with that? Men nä, nu får jag rappa på lite här! Få se om det blir träning sen oxå, kanske blir det, vem vet!!!!!


2013-01-14
17:11:15

Smuttie

1 banan + 8 jordgubbar + lite naturell yoghurt. Fett gott.


2013-01-13
23:03:19

Helgen

Helgen har för min del bestått av en mysig tekväll i fredags hos Sofie, sen fick jag skjuts hem och det var nice. Kl 4 på morgonen kom Victor hem till mig haha, han är så bäst. ❤ Sov ut på lördagen. Såg filmer, var på stan, åkte lite bil, åt mumsmiddag, såg Cornelius-filmen, och bakade kladdkaka hehe. Idag har jag gjort mest ingenting, varit med min pojkis och myst. Sett lite Brokeback Mountin (okej jag vet att det inte alls stavas så men orkar inte kolla upp det nu så lev med det haha) och flyttat en spegel i mitt rum med pappa. Jag har ju faktiskt sett 4 filmer denna helg, jag som inte ser filmer så ofta. Blir så rastlös av att se filmer på något vis, haha. Blablabla. Nu måste jag sova, jobbar 8-16 måndag-fredag. Längtar till helgen. Puss!!


2013-01-13
21:12:00

Changes are beeing made
Det här har jag gjort i helgen:
  • Hämta Simon på station
  • Mysa till kl 2
  • Sätta up en garderob
  • Spela drinkspel
  • Utgång på Salu
  • Lite lätt huvudvärk
  • Snabba cash 2
  • Rusa hem
  • Dricka te
  • Baka kakor
  • Gratta farmor
  • Äta middag
  • Designa om bloggen
 
och strax ska jag...
  • Duscha
  • Sova
Min helg har varit jävligt bra med andra ord!
 
favim.com

2013-01-11
12:55:37

Friday was the word
Ikväll blir det att träffa mina fina brudar. Hoppas även på att få träffa en massa andra fina vänner som man inte har sett på länge den här helgen. Vill hinna göra så mycket! Kanske en utgång på lördag? How knows!
 

2013-01-08
22:39:28

Ray Ban

Nej nu har jag avklarat min kära tenta som överraskande var lättare än vad jag hade trott! Men jag klagar absolut inte på det. Så nu har jag lite ledigt till hemtentan nästa vecka, skönt. Annars ska jag släppa mig till gymmet imorrn, nej men ska faktiskt bli riktigt skönt att träna nu igen! O juste har blivit med glasögon också väntar på att dem ska komma men ja Anna måste ha glasögon känns jätte konstigt men ja ska nog vänja mig med det också.

Min beställda glasögon! :)
 
Kollegieblock med jordgubbar på! Så FINT!
 
Köpte ny tröja på julrean! WOHO el inte.
 

2013-01-07
07:17:25

Pendeltåg 6:56

Sovmorgon till 5:45! Lyxigt värre! Vill bara börja jobba i Uppsala nu. En klok person sa till mig "hatar är ett starkt ord" så då passar det ordet perfekt då jag HATAR att pendla!! Helgen var galet efterlängtad. Trots att jag endast jobbade 3 dagar i senaste veckan. Jag hade mysigaste helgen i Torsborg. Nästan lite för bra. Nu i efterhand inser jag vad lite jag gjorde i helgen. Ville klämma in att träffa mina babes, packa upp i det nya rummet och mycket mer! Lyckades köpa en rullgardin i alla fall. Blir ledsen, vill hinna mer, orka mer, sova mer. Öööh spola fram tiden.


2013-01-03
12:03:09

Take a break

Sitter nersjunken i jobbsoffan och drömmer om pannkakor (?!). Det är nämligen så att familjen ska till mormor vid fem tiden och käka pannkakor. Eftersom jag aldrig hinner hem förrän kl 7 har mormor lovat att fixa till en liten matlåda till mig! Försov mig idag också, kul. Hann till jobbet men var tvungen att ta tåget. Min plånbok som fortfarande svider sedan jag betala pedelkortet på 1 och 2, nice behöver köpa busskort också hehe. Nä positiv ska man vara imorgon är det fredag! Woop woop

Saknar Thailand som satan, kul att Simon drar dit om 2 månader och blir bränd pepparkaka!