Tekväll

2012-11-30
18:58:52

Molly
 
 
 
 
 
 

2012-11-22
15:19:44

Wasting time in the unemployment lines

Var till arbetsförmedling idag där jag har skrivit in mig som arbetslös. Kul. Från och med nu ska jag vara en "aktiv arbetssökande" om jag inte får jobb fören februari blir det bidrag. Nice, fast ändå inte. Fatta och vara arbetslös i tre månader till! Då tar jag kål på mig själv. Men min "arbetscoach" sa till mig att jag har mycket goda chanser att få ett jobb. Älskar deras positiva inställning "det finns 480 butiker i Sverige som söker anställda!" "Jaha hur många av dom är i Uppsala?" "Öhm...ja inte lika många". Ja livet leker.

 

2012-11-18
23:48:45

Trivs som fisken i vattnet
...när jag söker igenom flugger färgs sortiment av tapeter. Ska ta på mig utmaningen av att inreda mammas arbetsrum. Få se hur det här slutar, spännande!

2012-11-14
22:05:12

Insta på datorn tack!
Alla som vill kunna redigera bilder med instagram på datorn raise a hand! Vill så hemskt gärna snabbt kunna redigera bilder på datorn som jag t.ex. kan lägga upp här på bloggen. Liksom själv älskar jag att leka med olika filter!
 
...fast vissa bilder behöver man inte redigera om man har riktigt bra råmaterial! ;)

2012-11-09
20:08:19

BRA start på november!
Mycket har ändrats i mitt liv på bara några veckor. Det känns himla bra faktiskt! För en gångs skull är jag lite taggad på framtiden haha. Ååh vad jag är glad!
 
POSITIVT
+ Tre månader framåt är säkrade med praktik/jobb (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
+ Repar en spexföreställning på Norrlands nation varje vecka som har premiär i april. Spelar Helena/Sandy haha
+ Party imorgon med tacos+utgång!
+ Jag har världens finaste jacka
+ Julen är på ingång!!!
+ Mina vänner är bäst
 
NEGATIVT
- Måste ringa och tacka nej till ett jobb.....VILL.INTE
- Det börjar bli för kallt för att jag ska kunna ha min jacka
- 53 minuter kvar på Spotify
- Jag har blivit SÄMST på att träna igen. Nästa vecka är det på med hårdhandskarna!!
 
SEN VAR DET INTE SÅ MYCKET MER! Wihoohohohohohohohohhihihihohihoihhoiho
 

2012-11-07
23:19:00

Investera eller inte investera det är frågan?
Har haft möte med marknadsförings gruppen på GH igår. Gick riktigt bra förutom en ynka liten detalj då jag blev tillfrågad att göra en affish. Jag har inte illutrator! Jag har knappt en dator som är kapabel av att bli belastad med illustrator. Meeen om man har ett eget företag kan man dra av momsen då det är en investering till företaget... undrar om man kan kombinera det med studierabbat... I wonder! Om inte får jag ta och vänta på en fallande stjärna så jag kan önska mig det. Har liksom inte tid att vänta på jultomten u know.
 

2012-11-07
22:38:55

Hur fin?!???!??

Hej tomten (eller nån annan)! Jag vill ha denna väska så himla mycket i julklapp!! Så jävla snygg alltså. Den finns på Tradera (jag har blivit heeeelt beroende av den sidan, har redan köpt en väska och en burk) så att ni vet lixom. Puss va!


2012-11-03
21:13:44

hungry hearts
Lite bilder från när vi var på Cypern i augusti! Det var varmt och härligt. Jäklar vad jag längtar tills nästa resa. Det ska bli så kuuuuul!!!
 

2012-11-03
18:13:33

Dårarnas drömmar
favim.com
 

Jag kollar i IKEA katalogen hela tiden. Jag sitter med den som en bibel och funderar ut vad jag skulle ha i min framtida lägenhet. Verkligheten är dess värre att tanken att ens kunna flytta hemifrån är skrattretande patetisk. Jag har inget jobb (inget fast i alla fall). Kommer antagligen att behöva ta ett studielån på 75 000 nästa höst. Hur i hela helvetet lyckas mina fantasier då rinna iväg så långt att jag skulle kunna välja mellan köket på sida 99 och 108? *suck* Mina val i livet nu är nog snarare att välja mellan att köpa eller inte köpa nya vinterskor då mitt befintliga pars dragkedja inte går att stänga längre. Men nu ska jag inte vara sådan för det är minst sagt skit tråkigt och allmänt deprimerande. Istället ska jag ta upp att en snubbe från GH nation ringde mig och frågade om jag ville vara med på pr möte på tisdag. Diskutera marknadsföring och eventuella affischer (som jag kanske skulle få ta del av att få göra!). Det är hur kul som helst. Så livet e bra. Flyter på liksom. Plus att min mamma i detta ögonblick gör citronmaräng paj. Det får man inte när man flyttar hemifrån!

Ps. Tack mamma för de nya och hela vinterskorna de är jätte fina.


2012-11-02
13:39:54

Wild west

Sitter o lyssnar på P3 ... Visste ni att i Arizona kan man hamna i ett tältfängelse om man inte har råd att betala underhåll till sin exfru? Där man får sova ute i tält, utan kudde, året runt? O alltid ha rosa underkläder på sig? O bli fastkedjad med trettio andra o tvingad att begrava döda? Eller, att om man ser "misstänkt utländsk" ut, kan man bli stoppad o tvingad att visa sitt pass närsomhelst, annars blir man utvisad? Kul land, USA. Man blir liksom inte förvånad längre.


2012-11-01
06:23:28

Bästa godiset!