Tekväll

2012-10-31
00:21:39

Nattsyssla
Jag har alltid gillat och druckit te och så men de senaste månaderna har mitt te-drickande ökat med flera hundra procent! Jag dricker minst 2 koppar/dag, morgonte och kvällste. Ibland blir det lunchte eller fikate också. Men jag klagar inte, jag dricker mycket hellre te än kaffe (blä) och det är mysigt och värmande! Svart ska det vara, helst med bergamott, och kanske lite fruktigt oxå. Däremot är jag mindre förtjust i örtte (USCHH) och grönt te men roibos funkar! Hmmm nu blev det mycket tesnack här. Nu ska jag fortsätta se Project Runway, måla naglarna och dricka mitt te! Goder Natt
 
fin kopp som jag fick i födelsedagspresent
 
3-stegsmetoden haha
 

2012-10-30
14:32:11

Om världen tänker vara grå så ska banne mig inte jag vara det!

Har precis köpt nytt, neongrönt iPhonefodral som matchar fint med mina nya, orangeröda hörlurar o inte minst med min nya, blågröna superjacka. Fattas bara att jag drar på mig mina rödprickiga stövlar oxå, hahah!


2012-10-29
23:12:25

Surprise revealed

Färgat håret! Vad otippat! Färgat mörkare med en blandning av varma och kalla toner. Me like. Känns mer passande nu till hösten plus att den går mer åt min egna hårfärg. Sved som fan i plånkan må jag säga... Hemma färgning nästa gång. Liksom "I'm too poor for this skit"


2012-10-29
15:54:08

Surpise in the making

Gissa vad jag gör just nu? Det får ni veta om några timmar. Tills dess får ni sitta hemma och klura!

Vad kan det vara?!?


2012-10-25
16:53:00

Gott

Med förkläde på (som jag fått av Amanda i julklapp hehe) har jag bakat jordgubbsmuffins till mina tjejer!! Vi ska ses idag och mysa så vad passar bättre än te och muffins till det? Hoppas dem smakar godare än dem ser ut bara haha! Åååh myyys

 

 


2012-10-24
12:54:56

Höst inspiration

Jag vill köpa kläder. Massor av kläder. Men vilka kläder? Lookbook har svaret.


2012-10-23
20:20:50

En dag full av uppenbarelser!

Idag har jag insett följande saker:
1. Det tar längre tid än vad man tror att gå till BMC från stan.
2. Vid tidspress är det ingen bra idé att ta en "snabb sväng" in i en inrednings-/baktillbehörsbutik.
3. Det är en (mycket tidskrävande o mjölksyreproduktionsaktiverande) uppförsbacke mellan stan o BMC! (Borde inte förvåna mig då jag nästan dagligen går åt andra hållet, en nedförsbacke åt ett håll ... Ja. )

Resultat av mina insikter: jag tar bussen nästa gång.

Bildresultatet av mina insiktsfulla eskapader:


2012-10-15
22:12:36

Gleeeee är allt jag kan tänka, se, prata, andas
Okeeeeeeeeeej det känns som jag är bloggschizofren. Jag kan inte bestämma mig vilken blogg jag ska använda. Egentligen vill jag bara använda den här bloggen men den kommer svämma över av mina inlägg då känns det som. Och jag måste få utlopp för min kreativitet (så som bajspoesi) och då kommer alla på Facebook kunna se det och tycka jag är fett skum osv osv; ni förstår. I och för sig kan jag vara ganska skum. Vi lämnar det åt ödet helt enkelt.
 
Iallafall så längtar jag bara till detta år är över. Egentligen har 2012 varit ganska sämst i jämförelse med 2011. 2011 var ett jäkla solskensår faktiskt. Jag var glad och det hände mycket. Iofs åkte jag ju till Kina och tog studenten nu iår, men bortsett från det har det varit ett ganska dåligt år. Tacka vet jag 2013!!!! Jag har storslagna planer. Hoppas allt går som jag vill bara, men typ hälften kommer iallafall hända! Bombsäkert. Nu ska jag sluta tråka ut er och se på Gleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)))))))))))))))))))))) älsklingsserie.

2012-10-15
15:58:00

I'm too old for this shit
Hemma i Uppsala. Hemma där jag kan dricka ur vattenkranen, hemma där jag kan ligga i min egna mjuka säng, hemma där internet näst intill alltid funkar, hemma bland nära och kära, hemma i den gråa bittra kylan.
 
Thailand var awsome. Tre veckor i Phuket med Ronja fucking Karlsson. Ganska nice. Värmen, stranden, människorna, tuk tuks, nudlar, festerna, friheten jösses vad jag kommer sakna det!! Men jag måste inse faktum jag kan inte festa och ligga på stranden hela mitt liv. Har högre ambitioner än så tro det eller ej. Som Ronja sa när vi hade kommit hem från våran fjärde utgång på rad "I'm too old for this shit". Nä vi båda är nog ganska trötta på fest resor överlag, nästa resa får bli mer inriktad på att se det kulturella. Festa flera dagar i sträck tär på kroppen, knoppen och levern!
 
Med det sagt känner jag mig nu ännu mer vilsen än vad jag gjorde innan jag åkte. Vart ska man börja? Körkortet kanske? Okej då vi kör på det. Ciao.
 
 
Bilder från resan kommer upp på fb inom sinom tid...

2012-10-11
19:57:48

JACKPROBLEMOS
Amajgaaaaad. Jag har fetaste i-landsproblemet. Jag tänker dela med mig av det med er.
 
Jooo, som vi alla ser/känner så börjar vi gå mot kallare årstider. Det är snorkallt ute osv osv. Så då behöver man en jacka. Jag har ju tänkt köpa en VARM, fluffig sak i jackväg i år eftersom jag bara haft kappor tidigare och jag vill icke frysa. Meeen kära vänner, nu är det så att Jenny har varit på HM och hittat en svinsnygg jacka. Som inte alls är fluffig. Och inte VARM. Den är i kapp-material och kort. Alltså är den tvärtemot vad jag tänkt köpa. Men det är så fiiiiiiiiiiiiiiiin. Det skulle vara perfekt nu i oktober och typ mars/april/maj. Men inte där i mellan tyvärr. Och jag behöver egentligen inte en sådan modell och jag borde spara pengar. Jaha, varför tjatar jag ens om den om den inte ens är bra? Problemet är att det är den!!!!! Den är gjord av återvunnen ull och den är ganska billig. Jag vill haaaa. Och den blir typ lika tjock som min vinterkappa om jag har en tjocktröja under. Hmmmmmmm ååååh varför är mitt liv så svårt?!?!?!?!!?? När jag får ett jobb (OM jag nu någonsin får det) så ska jag fira genom att springa till HM på en gång. Tror jag. Vi får se. Denna förälskelse kan gå över snabbt om vi har tur. Gash.j

2012-10-11
14:20:00

Bara prat

Hej hopp! Har precis tränat och duschat, riktigt skönt. Det är alltid helt dimmigt i badrummet efter jag har duschat eftersom jag har så himla varmt vatten haha. Just nu sitter jag och funderar lite över framtiden, vilka vägar jag ska gå. Jag tror jag har helt bestämt mig för att läsa Anatomi nu i november på UU, men problemet är att jag kaaaanske måste hoppa av jobbgarantin då = inga cash. Det bästa vore om jag fick ett jobb helt enkelt. Ska förbi AF imorgon och söka, det var ett jobb som inte gick att söka på min dator så jag ska passa på att använda deras när jag ändå är där, he-he-he. Japp, busigt.

 


2012-10-11
12:56:06

Borta awsome men hemma bäst

Sitter på favorit restaurangen café noir inne i phukets shoppingcenter joycelong. Här sitter jag och Ronja med uppsvällda magar efter en stor portion av havets blandning. Ikväll blir sista utgången innan hemfärd, känns som tusen år sen vi satt på flyget ner hit till Thailand. Blir ganska nice att komma hem kan inte festa för resten av mitt liv. Elleeeer??? Haha nej skoja att komma hem och plocka kantareller duger alldeles utmärkt för mig! Puss på er så länge, hemma på söndag morgon!!


2012-10-10
11:17:02

Liksom rubrik.

Jag ska snart övningsköra igen ja alltid lite halv rädd innan men sen när man väl sitter i bilen så ja finns inte så mycket man kan göra åt situationen då liksom typ...Annars vad har hänt sedan sist jadu - jag har bakat Macarons o de smakar bara socker lite enformigt o inte min största favorit!
Idag ska jag oxå börja min studieteknikskurs, hade tänkt att jag även skulle bli bra på sånt liksom mhm. Känner hur skojigheterna i mitt liv bara är för mycket flödar över så förstår om ni är avundsjuka el inte.

Jaaaaa precis, hörs!

 
Så fina vi är! <3

2012-10-08
23:05:24

Politiskt korrekt.

Går bara o väntar på mitt resultat på tentan jag skrev för drygt en vecka ska komma vill bara veta! NUUUU!!!

Men ja om vi nu ska snacka om något annat så har jag nu börjat blivit lite mer haj på min Ipad har börjat lyssna på min kurslitteratur som ett komplement till att läsa. Känner att det inte kommer bli det roligaste blogg inlägget men för Sofie så skriver jag detta. Men kanske måste inse att det inte hänt så mycket roligt den senaste tiden där av detta mediokra inlägg. Annars jag ska till tandläkarna imorrn! Kulkul el inte okej ska inte tråka ut er något mer men här får ni en finfin bild puss!

 

 


2012-10-06
21:19:45

God damit brudar!!

God damit brudaaaar!! Jag ber mina kära att skriva en massa blogg inlägg så jag kan vara uppdaterad här i thailand och vad går jag?? Ett ynka från lilla anna! fy skäms manda och jenny! you know what to needs to be done *evil eye*...

Nu till nästa punkt.

Thailand sammanfattning - 14 timmar flyg, matförgiftad, fint hotell med handdukselefanter på sängen, tuk tuk åkning, ping-pong show reklam in your face, bukets med redbull vodka, "were you from?", "best quality good price just for you", "just little spicy", "19? you baby lady!", aussies, aussies, aussies, bangla road, patong Beach, paradis Beach, noppa benen?, låta människor gissa ens ålder, friterad kyckling, massage, lady boys, sakna nära och kära... Just a little bit of Thailand <3