Tekväll

2013-02-26
17:08:00

Tisdag

Hade en riktigt dålig natt. Somnade halv fem. Mådde bättre när jag vaknade iallafall. Men något positivt är att det gick bra att skriva duggan! Cyklade förresten idag för första gången sen det kom snö. Vårkänslor!!! Problemet var att det var noll procent luft i framdäcket så det gick trögt som fan och på vissa stället var det knöl-is överallt. Men ändå! Och det var ju inte superkallt heller idag, invigde till och med min skinnjacka!! Nu händer det äntligen saker mina kära vänner! Puss!


2013-02-25
19:20:15

Måndag
Hade en fin helg men nu är det måndag igen! Helgen inleddes med utgång och dans på Värmlands. Himla bra ställe det där, stort och mycket folk och bra dansmusik. Dit lär vi gå fler gånger!!
 
Idag har jag pluggat heeela dan. Var ledig idag eftersom det var basårsdag på Ångströms och då kan man få info om vilka utbildningar man kan söka efter basterminen som man får reserverad plats på. Meeen eftersom jag varken ska fortsätta plugga nu i höst eller läsa någon av utbildningarna som man får reserverad plats på så gick jag ej. Vill inte sitta och lyssna på hur det är att utbilda sig till typ civilingenjör i elektroteknik när jag VET att det inte är något för mig. OM och NÄR jag börjar plugga på Universitet (om 3-4 år) så blir det något inom biologi isåfall. Kan tänka mig läkare med inrikting på matspjälkningen i människokroppen (haha). Men men, det visar sig senare. Känns så bra att jag har flera år på mig att ta reda på vad jag tycker är intressant och vad jag vill utbilda mig till. Skönt!
 
Nu ska jag göra en testdugga och sen se om jag orkar pallra mig iväg och träna. Mår mindre bra nämligen, men då brukar det bli bättre med lite träning.
 
I Kina förra året
 
 

2013-02-25
11:45:11

Färdig logga
Nu är loggan klar! Slut produkten av en paintball logga jag har knåpat med de senaste kvällarna. Jösses har glömt bort hur mycket jag älsk/hatar illustrator. Minns hur jag i flera timmar i sträck kunde sitta med mitt projektarbete innan vaktmästaren på skolan sa åt mig att låsa dörren efter jag gått, vilka tider! Kom på mig själv med att sitta med den här fyra timmar i sträck utan att ha någon uppfattning av tid och rum. Härligt när man kommer in i sådant arbetstempo! Nu in på nästa utmaning, forma en offert till nästa kund. Inte det roligaste må jag säga men vissa saker måste bara göras. Som att gå till gymmet tex som jag ska göra nu. Ciao amigos!

2013-02-25
10:38:35

Måndag!

Måndagar måste vara min sämsta pluggdag på hela veckan. Är väll kanske så för många att det är en startsträcka innan man kommer igång! Men nu ska jag försöka göra något bra av denna dag genom att träna. Får se om jag kan vara duktig idag o kanske räkna någon uppgift eller äter godis vi får se!

 
 
 

2013-02-22
15:53:05

99 dagar

....kvar till 1a juni. Tänk att vi tagit oss förbi 100-dagars gränsen nu, wow!!!! För 99 dagar sen var det den 15e november. Herregud, det känns som nyss fast ändå som en halv evighet sen. Då var jag fyra dagar ifrån att börja på min praktik på Gillet. Sjukt. Hoppas det går lika fort till juni. Åååh sommar sol värme frihet livet leva. För mycket längtan just nu.

Fina sommarminnen:


2013-02-21
19:25:25

Åh herre gud
 
Jag dör. Seriöst. Så jäkla snygga. Synd bara att man är en fattig studentjävel. Hade jag jobbat och fått minst 10 lax i månaden hade jag SÅ klickat hem den blåa på en gång! Nån gång i mitt liv ska jag banne mig ha en riktigt snygg och lyxig (och äkta haha) väska. Väskor (och jackor) är typ det bästa man kan köpa, man kan aldrig ha för många av dem!
Åhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ♥

2013-02-21
12:25:53

Torsdag

God dag! Idag blir det en ren plugg- och fixdag för mig. Tråkigt men går man i skolan så måste man ju plugga (tyvärr haha). Ska försöka bli klar med kemin idag iallafall. Och borde VERKLIGEN träna idag, har inte gjort det på en vecka typ...håhåjaja.

Igår var en fin dag, träffade Anna och fikade på Sandys i typ 4 timmar (bra ställe!). På kvällen blev det den vanliga tekvällen. Fick även reda på några positiva saker igår! Berättar senare.
Vi sessss


2013-02-20
23:54:51

Roligt i arkiven!
Haha hittade en gammal skiss på mig själv så jag gjorde om den till illustrater!
 
2013
 
 
 
2010

2013-02-20
14:24:00

Död
Idag var jag och hälsade på hos Friskis och jag förstår inte hur jag kan var måttligt mörbultad och typ halvt död efter en timme på crossen men efter tjugo minuter på löpbandet så är jag helt jävla död!! Fy fan på löpband fast ändå lite roligt med en utmaning! Juste jag har köpt nya träningskor det är så fina och sköna!!!  :D Men istället för att få en inte så snygg bild på mina skor så får ni en finfin bild på temat te! Ha det bra!  
 
                                     

2013-02-19
21:06:51

19 feb
Tjeeenis. Vart tog måndag och tisdag vägen? Bara flög förbi... Sitter i sängisen min och ska försöka läsa lite fysik men fastnade på Ebay istället. MY GOD vad mycket fint det finns där! Är jäääättttteeesugen på att köpa en väska för 90 kr men jag sparar ju pengar så har ett stort dilemma. Hmmmmm. Får suga på den karamellen en stund alltså. Annars då? Längtar till sol och värme men det gör jag ju jämt så det är ju inget nytt. Drömde förresten att jag var och reste inatt. Problemet var att vi inte visste var vi var men det var en nice pool och gratis hotell så vi klagade inte!! Haha.
 
Imorgon blir det dejt med Anna som äntligen kommit hem från Thailand!! Sen tekväll men flickisarna. Japp. Blir mys!
 

2013-02-18
23:48:35

.

2013-02-18
15:49:41

Efter operationen

Efter dagens operation blev vi alla lättade över att allt hade gått så bra. Knölen bakom vänster fram ben visade sig vara en harmlös fettknöl. Nu är hon helt slut och mycket groggig. Man blir påmind om hur gammal hon faktiskt är 7 år (55 i människoår). Den här hunden är så älskad så att det nästan svämmar över! Tanken av att hon inte skulle vara kvar är hemsk. Hon är ju våran bortskämda lilla prinsessa! Vem skulle vi annars skämma bort?

Bild innan operationen och bild när hon var valp <3


2013-02-17
19:04:00

Tråkigt

Uäääää. Vill egentligen bara spendera min söndagskväll med att ta en lång, varm dusch och krypa ner i sängen och titta på Pretty Little Liars. MEN VAD GÖR MAN INTE FÖR SKOLAN. Jag har repat spex hela dan från 11 och när jag var påväg till bussen tidigare så insåg jag (panikslaget) att jag har dugga imorgon som jag pluggat nada till. Sååå eftersom jag varit borta hela dagen så får jag superplugga nu hela kvällen. Tråk. Jag slutar iallafall 10 imorgon och ska först möta upp Anna och byta nation (heja Norrlands!) och sen åka hem till Victor. Nu ska jag läsa om växternas transportsystem :))))))) ha det bra!


2013-02-17
18:58:51

Plutten ska opereras

Min lilla bebis ska opereras! Plutten har ingen aning vad som väntar henne. 7 bast min Molly korv och en dum jäkla fettknöl/systa har satt sig bakom ena benet. Så iväg med henne till veterinären imorgon kl 8 och hämta henne senare under kvällen. Då får ni också hålla tummarna åt henne!

Hihi man måste ju älska djur! De är för söta!


2013-02-16
17:27:21

GÅRDAGEN
...var awsome. Fy bubblan vad jag älskar mina fina flickor. Totalt bäst helt enkelt. Firade att Amanda blivit 20 med tacomidddag hos Sosso (vi insåg att vi bara hade tomat som grönsaker så vi tog det vi hittade hemma hos henne - bönor, banan, ananas hehe) sen blev det buss till V-dala och sen Bj. Vi kom på att vi inte varit där på typ nästan ett år + det är ju gratis med kårleg och jäklar vad kul det var! Synd bara att bussarna går bajs så man måste gå precis när det är som roligast. Vill ju dansa hela natten lång. Men men, blir dansgolvet nästa fredag oxå som tur är!
 
Idag har jag myst sönder med min pöjk och sen han åkte har jag bara gjort en massa tråk. Diskat, vikt tvätt, startat maskiner, städat, dammsugit. Ska börja på min hemlabb sen oxå, man ska typ koka ärtor och lägga dem i termosar och mäta temperaturen i termosarna i 3 dagar. Haha. Annars ska jag bara hänga hemma ikväll och se Melodifestivalen, skönt. Vi ses, puss!
 

2013-02-16
09:38:19

Retreat

Vaknar upp till ett fint minne av gårdagen som ger mig ett leende på läpparna. Jag-har-aldrig, tacos, mojito och lite dans på det var precis vad jag behövde!

Strax ska jag packa väskan med de mysigaste kläderna jag äger för att sedan ta tåget till "sommar"stugan. Har inte varit där sedan april förra året! Skam! Jag som älskar våran sommarstuga.. 10 minuter från havet. Inte ett knyst från en bil, tåget eller annat fordon bara fågelkvitter. Åh nu längtar jag så! Nä nu vill jag packa mina väskor! Ciao!


2013-02-15
18:23:00

Utgång!
Nej men snart så ska jag träffa tjejerna för utgång men först lite middag hemma hos Sofie. Såklart blir det tacos, mums!


2013-02-13
22:06:00

!!!

GLAD!!!!! Det är jag, för det gick så himla bra på genomdraget av spexet och satan vad kul det är att spela teater och att sjunga! Ojojojojojojojojojjj vad kul det ska bli under föreställningsveckan! Jag har alltid sån fet ångest innan föreställningen är klar och man är stressad inför premiär osv men när man väl är klar och allt gick bra så känns det så HIMLA bra. En av dem bästa känslorna i världen, helt klart!! Åååh!

 Ett leeende förlänger livet har jag hört, så här har ni 6 st:

Så vackert


2013-02-13
17:57:58

Åtta hus bort

Vad gör man när ingen är hemma? Man vandrar åtta hus bort till Amanda och äter semla utan grädde <3 Hon skulle bli en utmärkt bagare och jag hennes främsta kund! Nu måste jag jobba vidare. Ja till och med Sofie har något att göra nu om dagarna! Företaget är nu registrerat och och inskickad för godkännande. Det rullar på!


2013-02-13
12:13:37

Onsdag

Ojoj. Idag har jag först en 4-timmarslabb, sen måste jag SKYNDA mig hem och äta och sen springa till Norrlands för ett genomdrag av spexet för publik. Herre. Vet inte hur det går men är ändå inte så nervös, så himla skönt! Vi har ju bara kört alla scener 2 gånger var så man kan ju inte göra mer än sitt bästa lixom. Men jag längtar dock till jag ligger i säng igen ikväll och denna dag är förbi. Resten av veckan är nämligen lugn med massa kul inplanerat och nästa vecka har jag bara lektion 4 timmar totalt!! Blir lite som ett sportlov för mig alltså, nice! Nuuu måste jag skynda mig så jag icke missar bussen, ha det gött!


2013-02-12
00:19:00

SÅ bra serie

Gaaah, det bästa/värsta med Pretty Little Liars är att det alltid händer nått superspännande i slutet av varje avsnitt så man bara MÅSTE se ett avsnitt till! Men nu tvingade jag mig själv att sluta, haha. Herregud, att det redan är 12e imorgon, tiden flyger ju förbi! Fast skönt det, är så taggad på våren nu. Längtar till att resa oxå, ska bli åtminstone 2 resor i år. Jaja. Nu sover jag. Godnatt!

Fint nagellack jag har alltså!!


2013-02-11
23:39:57

Gnatt

Idag har jag:

- Tittat på en tulpan mikroskop
- Sett två personer halkat och ramlat ordentligt (hehehe)
- Testat mina mina converse för första gången på länge och suuuuuktat efter våren
- Läst i fysikboken
- Tittat ut och deppat över att det snöar

Inte så händelserik dag men mycket skön. Nu ska jag dricka mitt te och titta klart på ett avsnitt pll och sen sova, tidig dag imorgon. Vi hörs!


2013-02-11
20:23:00

Statistik.
Tar en lite paus från pluggandet och mängdlärar. Det är inte så svårt egentligen men blandar ihop alla jäkla symboler hela tiden så blir lite rörigt och det tar lite tid helt enkelt! Men nu ska inte ni behöva bli lika deppiga som jag så här får ni lite häliga bilder på härliga människor!
 
En fin utgång för ett tag sen med Jenny!
 
En kväll på Williams för hur längesen som helst känns det som!
En middag på vår favoritrestaurang på Cypern!
 
En snygg Sofie efter en kväll på Saluhallen!
 
 

2013-02-11
09:52:00

Monday Monday so good to me
När det kommer till måndag morgon behöver vi nog alla lite inspiration.
 
 
 

2013-02-10
16:00:35

Kärlek vid första röstklangen!
Idag är en bra dag! Jag är lite trött från igår men det var mysigt och trevligt. Jag fick frukost i sängen idag, lyxigt värre! :) Har oxå fått väldigt finfin present från min kära erik en del av presenten var en bok där huvudpersonen blir förälskad i en person inte vid första ögonkastet utan första röstklangen! Thih. Tyckte det var fint de! Men annars ska jag snart möta upp min pojk för middag! 
 
 
 
 

2013-02-09
19:40:00

Come to mama

❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Måste ha jackan.


2013-02-09
11:54:23

God morgon

Aaaah, den fina känslan av att vakna en lördagsmorgon! Gårdagen var bra, blev tacos med familjen och sen te och mys hos Sosso och mycket filosoferande (som vanligt haha). Jag har just ätit frullerulle och ska mest plugga idag. Rätt skönt ändå. Tänkte dessutom försöka klämma in ett träningspass (hahaha vad töntigt det låter) och alltså, var på friskis igår och dem hade typ after work där och man kunde köpa öl och grejer? Tyckte det var fett skumt iallafall haha!!

Min smuttie var godast: hallon, havtorn och apelsin


2013-02-08
17:19:08

Lovely sale

Lite finisar jag köpt på rean i januari. Fy vad jag älskar rea, då får kläderna sitt rätta pris haha! Synd bara att de flesta affärerna har plockat bort sin rea nu, blir väl sommarrean att tagga till nu då. Linnet och kavajen från HM, tröjan och klänningen från Bikbok. Allt för under 350kr tillsammans (bara de från Bikbok kostade 900kr tillsammans på ordinarie pris....) så riktiga kap alltså!!


2013-02-07
22:09:07

Bakeoff

Utnyttjar min ensamrätt över tvn till att frossa i England, mat och bakning, de tre saker jag älskar mest! Först Jamie Oliver, sen Hela England bakar, sen Jamie Oliver i Frankrike! Den PERFEKTA tv-kvällen. Till o med en liten gnutta Frankrike, mitt näst-favorit-land. Och vet ni det bästa? Finaluppgiften i Hela England bakar (torsdag 21.00!), är att skapa det perfekta tepartyt! Det är ju så att man vill grina av glädje! Jag känner mig så barn i en godisaffär! Lycka <3


2013-02-07
17:27:00

Älskling

Usch. Det är en bra dag men mår som en dålig banan. Har nån slags överproduktion av snor på gång och nu har öron och näsa bara täppt till och skapat tryck i skallen så det känns lite som mitt huvud ska sprängas. Känner mig även lite febervarm. Men som sagt, annars har jag haft det bra idag! Hade skola i morse, tränade innan jag åkte hem och sen mötte jag upp Sofie för att dra till arbetsförmedlingen. Inte supervärt att åka dit, synd. Var ute efter sommarjobb men inget napp.

Appropå sommar, jag lurade i mig själv att våren började smyga sig på när all snö smälte och det blev varmare. Men sen kom all denna snö och man kom på att det är början av februari, inte ens i närheten av vår lixom haha. Åh sorgligt. Vill ha 15 plus nu, bums. Då kan jag även använda denna sköna böna igen. Längtar!!!!!! Värd precis alla riksdaler jag la ner på den.


Älskling ❤


2013-02-06
18:31:49

Dyed my hair!!


2013-02-06
15:05:35

Dugga
Försöker att förstå mig på min dugga som jag har på statistiken. Handlar om index, regression och korrelation. Jag trodde att jag förstod det hyfsat men så fel man kan ha om sig själv...! Nej ska väl kanske försöka en gång till med det här uppgifterna. Bajs. Snöar gör det oxå. vill. bort. från. sverige.

2013-02-06
12:43:10

Seger

YEEES. Klarade min dugga!!!! Så himla nice! Missade den första med ett halvt poäng förresten, surt. Jag tror det var första gången jag inte blivit godkänt på något i skolväg då faktiskt hahaha. Nu gäller det bara att ta mig i kragen och få godkänt på dem andra oxå. Förstår inte, jag har aldrig förut haft något problem med att plugga (hade 24 mvg när jag tog studenten) men efter gymnasiet så är motivationen på noll bara. Skönt att jag bara ska plugga ett halvår, längtar faktiskt till att jobba. Jaja jag vet att det ät tråkigt med skolprat men blev så glad över duggan!! Wiho!


2013-02-06
00:05:12

Do what I do best

Ursäkta det kryptiska inlägget från igår nu kan jag förklara lite närmre vad det är som pågår. Som jag har talat om många gånger tidigare har jag velat starta eget. Och nu börjar det allt eftersom bli verklighet! Med eget företag menar jag att då och då när jag har lust och tid designa exempelvis loggor och affischer. Jag har redan fått min första beställning på en mindre logga och förhoppningsvis kommer jag snart få en större order från ett företag. Om företaget gillar min design skulle det kunna betyda flera beställningar i framtiden! Spännande!

*hint hint*


2013-02-05
22:05:02

Hoppas
Alltså MY GOD, tog 1,5 timme att söka 2 ynka sommarjobb!!! Tror faktiskt att jag har väldigt stor chans att få det ena jag sökte, jobbade ju där förra året. Fyllde i att jag kan jobba hela sommaren oxå, alltså hela juni-hela augusti. Vill ha massor med kosing ju. Ska även ta och planera in en utlandsresa med mina girlz i sommar och sen med Victor men det ska jag nog lyckas klämma in någonstans! Åhh älskar att ha saker att se fram emot, resor osv. Blir lite lättare att ta sig fram till sommaren då ju. Bara 116 dagar kvar till första juni nu!!!!!!!!!!!!!!
 

2013-02-05
20:23:00

5 feb

Tisdag avklarad, bara 3 dagar kvar nu tills den här dåliga veckan är över. Usch, mitt humör och engagemang är verkligen i botten just nu. Ska ta det kanonlungt i helgen och bara plugga så kanske nästa vecka blir lite finare. Idag har jag köpt en låda från Tradera, druckit te och filosoferat med min fina Anna och var nyss och handlade åt mor och far. Ska försöka söka lite sommarjobb nu och hitta ny musik till min träningslista. Börjar tröttna liiiite på dem jag har så nu måste jag ha in ny, fräsch musik haha! Några tips? Gärna sådana låtar som får en på "jag-är-bäst-och-ostoppbar"-humör. Hahaha.

Var så satans sugen på godis idag men försökte vara lite nyttig iallafall med naturgodis. Åååh torkade jordgubbar är så jäkla gott alltså

 


2013-02-05
12:20:52

Köttmarknad.
Läste i tidningen idag om vad för kött man ska äta och att det hade kommit med en köttguide! så jag tänkte visa den för er nu så att ni vet vad ni ska köpa kul va! Köttguiden kommer ifårn SLU.
 
                            

2013-02-04
21:10:38

Time after time I think, oh lord what's the use?

Finns inte mycket att säga om denna dag. Skulle jag försöka skulle det bara bli svordomar. Finns inget gott att säga. Så vi lämnat det. Ville bara säga hej iallafall, och att jag håller på att dö inombords av längtan bort ifrån Sverige. Vet inte vad jag ska ta mig till. Eller jo, lite vet jag. Försöker forma en plan och hoppas på det bästa.
Vi hörs


2013-02-04
10:00:00

Do it with passion or not at all.
Min verklighet min värld ligger i mina händer. Nu tar jag rodret, lovar att göra allt med passion och inte ge upp mina drömmar. Ibland är en kopp te allt vi behöver för att komma igång. Önska mig lycka till, förklarar allt imorgon.

2013-02-04
00:29:37

Prisa gud för måndag!
Längesedan jag längtade till måndag så mycket som denna helg, så att helgen skulle kunna ta slut och vara över. Har nämligen under denna helg lyckats både blivit sjuk och förlorat min mormor. Jag ska föröska att inte deppa ned detta blogginlägg men tror inte jag kommer lyckas. En positiv sak är att jag körde från Uppsala - Sthlm utan övningskrningsskylten på i bak! Glad för de! :) 
Nej men vad sägs som en lite bild för att avsluta på topp liksom!? (och med en bild på te kan det bli bättre!?)
 
 
 
 

2013-02-03
20:04:00

helgen

Ännu en helg har flugit förbi. Gick alldeles för snabbt som vanligt! Har repat spex, varit på nation, umgåtts med Victor, varit på Beas och Rebeckas 20-årsmiddag, dansat på Salu, och pluggat. Lagom helg ändå! Resten av söndagen ska spenderas med biologiboken (dugga imorn!!!!!) och sen ska jag försöka lägga mig rätt tidigt, skola 8-15 imorn. Blööööääh. Jaja, snart sommar.

Hehe, mitt hår var alldeles fluffigt när jag vaknade idag


2013-02-03
01:41:00

Jahaja

Ja ja ja, det händer grejer. För sent för att blogga va!! På salu just nu, inte planerat men det blir som det blir! Har kul och det är det som spelar roll ju. Nu måste jag vara mer kalas, vi ses senare!!

 


2013-02-02
21:57:17

Röj på Buddy's

Hela flocken är hemma! Dvs mom, dad and my brother from the same mother! Så vi drog till Buddy's åt as bra käk och några öl. Trevligt som satan, bra service också.

Synd att det är 22 årsgräns. Annars skulle jag lätt se det som den nya Williams. Vart ska man gå nu? Tröttnat på Williams a long time ago as many. Nation är en bra substitut. V-dala är schysst plus att det är fina människor i baren! Som Amanda and her friends tex ;)


2013-02-01
22:59:51

Fredag kväll, fy så skönt

Ska köra på denna blogg i en månad och lägga min andra på is ett tag bara för att testa! Den förtjänar en paus. Just nu sitter jag på v-dala med dem andra bloggskribenterna och har det förträffligt! Nu kommer det förresten ske lite förändringar på denna bloggis, så pass på va!!!

Nu blir det mer vin och prat, puss på er!